Teimme veden säästämisen sinulle helpoksi

Verto on fiksu vesimittari eli vedenmittausjärjestelmä, joka on kehitetty vastaamaan taloyhtiöiden tarpeeseen mitata vedenkulutusta huoneistokohtaisesti etäluettuna.

Verto – Etäluettava vesimittari & vedenmittausjärjestelmä

Uutta!

Katso miten helppoa vedenmittaus voi olla!

Netissä toimiva kulutustietojen seurantatyökalu VertoLive on uudistunut! Katso video miten helppoa vedenmittaus voi olla. Löydät täältä myös esittelyvideon täysin uudesta VertoLivestä!

Lue lisää »

Uutiset ja artikkelit

29.01.2015

Etsimme Sastamalaan Asiakaspalvelukoordinaattoria Verto-tiimiin

Asiakaspalvelukoordinaattorina työskentelet osana tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat mm. laskutus, tarjousten käsittely, monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä muita liiketoiminnan tukitehtäviä.

Lue lisää »

Verto - Nykyaikainen etäluettava vesimittari

Teimme veden säästämisen sinulle helpoksi

Verto on nykyaikainen, luotettava ja käyttäjäystävällinen vedenmittausjärjestelmä, joka on kehitetty vastaamaan taloyhtiöiden tarpeeseen mitata vedenkulutusta huoneistokohtaisesti etäluettuna. Verto tarjoaa huomattavia etuja verratuna tavallisiin vesimittareihin. 

Yli 30 vuoden kokemuksella Verrosta on kasvanut johtava huoneistokohtaisten vedenmittausjärjestelmien valmistaja, jolla on jo 100 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Asiakaslähtöinen järjestelmäsuunnittelu sekä tekninen tuki ovat osa palvelukokonaisuuttamme.

Katso vinkkimme siitä, miten sinäkin voit säästää vettä. »