Teimme veden säästämisen sinulle helpoksi

Verto on fiksu vesimittari eli vedenmittausjärjestelmä, joka on kehitetty vastaamaan taloyhtiöiden tarpeeseen mitata vedenkulutusta huoneistokohtaisesti etäluettuna.

Verto – Etäluettava vesimittari & vedenmittausjärjestelmä

Uutta!

Katso miten helppoa vedenmittaus voi olla!

Netissä toimiva kulutustietojen seurantatyökalu VertoLive on uudistunut! Katso video miten helppoa vedenmittaus voi olla. Löydät täältä myös esittelyvideon täysin uudesta VertoLivestä!

Lue lisää »

Uutiset ja artikkelit

05.10.2015

Pirkanmaan Taloyhtiötapahtuma 15.10

Kiinteistöalan luotettavat kumppanit järjestävät taloyhtiöiden edustajille, isännöitsijöille ja tekniselle ylläpidolle suunnatun maksuttoman luento- ja näyttelytapahtuman Tampereella Hotelli Ilveksessä torstaina 15.10.2015 klo 13.15–19.00.

Lue lisää »

Verto - Nykyaikainen etäluettava vesimittari

Teimme veden säästämisen sinulle helpoksi

Verto on nykyaikainen, luotettava ja käyttäjäystävällinen vedenmittausjärjestelmä, joka on kehitetty vastaamaan taloyhtiöiden tarpeeseen mitata vedenkulutusta huoneistokohtaisesti etäluettuna. Verto tarjoaa huomattavia etuja verratuna tavallisiin vesimittareihin. 

Yli 30 vuoden kokemuksella Verrosta on kasvanut johtava huoneistokohtaisten vedenmittausjärjestelmien valmistaja, jolla on jo 100 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Asiakaslähtöinen järjestelmäsuunnittelu sekä tekninen tuki ovat osa palvelukokonaisuuttamme.

Katso vinkkimme siitä, miten sinäkin voit säästää vettä. »